De vlucht naar Hong Kong

Hallo dan,

Jippii, na 10 en een half uur vliegen lande ik eindelijk in Hong Kong. Het vliegen viel gelukkig erg mee. Ik heb voor mij een tv’tje met afstandsbediening en keuze uit meer dan 100 films!!! Echt geweldig zoiets, jammer dat ze het nu pas hebben uitgevonden. Kort gezegd, je hebt altijd wat te doen. Ik kon alleen niet slapen tijdens de vlucht maar heb wel even een uurtje met mijn ogen dicht gezeten. Dit was ook wel erg nodig want toen we in Hong Kong aankwamen, was het nog maar 7 uur s’ochtends, en ik vertrok weer om 12 uur s’avonds. Een hele dag wakker blijven dus.

Een ding dat je moet weten over de douane in Hong Kong, ze zijn als de doods voor de varkens en Mexicaanse griep. Je moet een formuliertje invullen of je de afgelopen 7 dagen ziek bent geweest, gehoest hebt, slapeloosheid, diaree enzovoorts. En als je zoiets hebt gehad, wordt je direct uitgekleed en gaan ze kijken of je de griep hebt. Nou een iemand van de groep (we reizen met 12 man/vrouw) heeft dat dus gedaan hoor. Werd hij voor onze neus meegenomen en hebben we vervolgens 2 en een half uur op hem staan wachten op het vliegveld! Nou in die tussentijd was hij al via en personeelsuitgang eruit gegaan, en zelfstandig vertrokken naar onze hostel. In andere worden, we hebben daar met z’n alle voor janlul staan wachten…

Naja, gelukkig kwamen we om 10 uur in onze hostel, en lag daar een mini-bed voor me klaar om even een uurtje een tukkie te doen en bijkomen van de vlucht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *