Surfles in de winter

Jep, je leest het goed hoor. Vandaag heb ik mijn eerste stapjes gedaan op een surfplank (en viel er ook gelijk weer vanaf). De weersverwachting van vandaag klopte helaas wel, veel bewolking, weinig zon en watertemperatuur van zo’n 15 graden. Brrrrr wat koud! Maar lang leve de wetsuits.

Ik moet wel zeggen, surfen is echt gaaf! Johnny nu weet ik pas waar je het over hebt sinds jij surfles hebt gedaan. Na 4 uur surfen lukt het mij in ieder geval wel golven te herkennen, en deze te pakken. Maar het staan op het surfboard gaat nog maar 1 op de 4 keer, nog een beetje oefenen dus. Wie weet neem ik later les in een surfkamp.

Helaas heb ik er geen foto’s want niemand (inclusief ik dus) had zijn camera mee. Maar ach, er komt zekerweten nog een andere keer

Nog even de stoplichten hier, tja, want hoe dat oversteken hier werkt is een raadsel. Je staat ten eerste op elke hoek minstens 7 minuten te wachten, dan hoor je een vaag geluid (voor de starwars kenners onder ons: alsof een stormtrooper zijn wapen schiet – iets van ‘ptjoe’) en dan gaat het licht op groen. Zover gaat het nog, maar dan zet je een stap en gaat het licht alweer op rood, en blijven de mensen daarna nog lang gewoon doorlopen. Ook als de auto’s gewoon rijden, steken mensen met rood over en lijkt er verder niet echt een regel voor te zijn, behalve zorgen dat je niet gerakt wordt. Bizar allemaal niet?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *