De grote regeldag

Vandaag was het de grote regeldag. Na de middag had ik een nieuwe (gratis) ziektekostenverzekering medicare, een bankaccount bij westpac en is er een tax-file nummer voor mij aangevraagd (mijn eigen Australische sofinummer). Na wat rondgelopen in Sydney gingen we met z’n allen nog even picknicken in het park.

http://www.poehee.com/Portals/7/Gallery/Album/2/DSC00128.JPG

http://www.poehee.com/Portals/7/Gallery/Album/2/P1000507.JPG

In de middag ben ik naar het Travellers Contact Point gegaan. Daar heeft een vrouw, echt een schat van een meid maar verschrikkelijk chaotisch, mij 2 uur lang geholpen met het boeken van een busrit van Sydney naar Tamworth. Google zelf maar even. Daar ga ik dan een week lang cowboy spelen (meer hierover volgt). En van Tamworth naar Brisbane. Dit bleek allemaal niet eenvoudig te zijn, maar na wat telefoontjes is dat nu geboekt.

De groep waarmee ik ben is erg gezellig. Het bestaat uit een verdeling van feestgangers en lekkere genieters. Dus hebben we een drukke salougangers kamer, en een rustige maar ook gezellige kamer. Ra ra, waar zit ik in?

Al met al een drukke dag, en ik zal pas 16 augustus vanuit Sydney vertrekken richting Tamsworth. De rest van de week wordt het toch lekker vakantie vieren met de groep.

http://www.poehee.com/Portals/7/Gallery/Album/2/IMG_1177.JPG

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *