Fallas Valencia Trip Verslag 21.03.2012 (Dag 8)

Het is de dag van onze reis terug naar het thuisfront. Het is 09:35 en die k*t wekker gaat af. Snel even douchen, nog wat spulletjes inpakken en even naar de supermarkt om spullen te scoren voor een broodje en drinken welke we besluiten in de hotelkamer op te peuzelen.

Robins koffer gaat amper dicht en Dave z’n rugzak zit ook tot de nok gevuld. Als dat maar goed gaat straks bij de weging en met het vervoer. Het moet wel want je bent toch echt niet van plan iets te moeten kiezen om achter te laten.

We stappen de metro in. 1 overstapje en in totaal 12 haltes. Quanta? 2 euro! Dat is geen geld. We komen aan direct op de luchthaven, drinken nog een pakje drinken want dat mag natuurlijk niet mee door de douana en nog ff snel een peukie. Een behoorlijke rij staat te wachten om in te checken voor de economy class en nog een rij bij de business class. Dan blijft er nog een balie over want we konden inchecken bij balie 21 tm 24. Ineens zien we de balie waar we ook onze bagage kunnen droppen aangezien we al een zogenaamde web-checkin hebben gemaakt.

Voor ons een echtpaar met een mega koffer die op zich op gewicht is. Echter willen ze nog een handbagage meenenem die 1 te zwaar is eh 2 te groot. Dat wordt dus overgooien en de man is aan het tieren en schelden. Na 10 minuten is het gedaan. We zijn aan de beurt. Bagage op de band, boradingpassen en identiteit getoond. Toen kwam die hoor: Robins koffer puilt uit en is een kilo te zwaar. Betalen of overhevelen naar de overvolle tas van Dave want die mag officieel nog een kilootje of 10 hebben. En we konden hoog of laag springen maar het gewicht van beide bagagestukken mochten niet bij elkaar opgeteld worden en door 2 gedeeld worden.Dan maar proberen 2 flessen douchegel van elk 700 ml over te gooien. Slot gaat open en bam, de koffer springt open. Nou die gasten hebben het geweten met de geur van vuile sokken en onderbroeken. En terwijl we ons best schaamde in de rij hebben we toch enorm moeten lachen. De flessen waren overgeheveld en zoals verwacht is de koffer 1.4 kg lichter. Even naar buiten om dit idiote gebeuren even na te bespreken tijdens een sigaret.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *